KAYGED öğretmenleri yemekte buluşturdu

29 Kasım 2012 Perşembe 16:15
KAYGED öğretmenleri yemekte buluşturdu






KAYSERİ (CİHAN)- Kayseri Gönüllü Eğitimciler Derneği (KAYGED), 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenledği üçüncü etkinlikle öğretmenleri yemekte bir araya getirdi. Okullarda idareci konumunda olan 350 öğretmen programa katıldı.

KAYGED'in düzenlendiği etkinlik Özel Yılmaz Akansu İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirildi. Şehirdeki okul yöneticilerinin katıldığı yemekli programa yaklaşık 350 idareci katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından KAYGED tanıtım filmi izlendi. Kılıçaslan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Kksal, burada bir konuşma yaptı. Katılımcılar daha sonra Yaşatmak İçin Yaşama konulu film izledi. Son olarak Eğitimci Yahya Karadeniz konuşma yaptı ve program sona erdi.

KAYGED'in 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlediği programlarının devam edeceği dernek yöneticileri tarafından dile getirildi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.