Kaymakam haftanın bir gününü köy ve beldelere ayırıyor

05 Aralık 2012 Çarşamba 11:24
Kaymakam haftanın bir gününü köy ve beldelere ayırıyor






KONYA (CİHAN)- Konya'nın Seydişehir ilçesinde Kaymakam Tuncay Sonel, köy ve beldeleri ziyaret ediyor. Kaymakam Sonel, göreve başladığı ilk günden buyana devam ettiği köy ve belde buluşmalarına Karacaören, Saraycık, Bükçe, Kozlu, Ufacık, Tepecik, Tol ve Oğlakçı köyleri ile Çavuş beldesiyle devam etti.

Bu ziyaretlerde Kaymakam Sonel´e Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Oyanık, Stajer Kaymakam Mahmut Şener, Milli Eğitim Müdürü Necip Şan, Müftü Sıtkı Beydilli, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Ayşegül Candan Harmankaya, İlçe Tarım Müdürü Hüseyin Ünlütürk , Özel İdare Müdür Vekili Sami Kömürcü, Vakıf Müdürü Musa Toklu, Halk Eğitim Müdürü Hüseyin Yıldız, Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya ve vakıf personeli eşlik etti.

Ziyaretlerde köy ve belde de bulunan yetim, öksüz ve engelli aileler, yaşlılar, okullarda öğrenciler ve öğretmenlerle görüşülüyor.

Haftanın bir gününü köy ve belde ziyaretlerine ayırmaya devam edeceklerini belirten Kaymakam Sonel, köy ve beldelerin unutulan yerler olmaktan çıkarılıp, sorunları dinlenen ve sorunları imkanlar çerçevesinde çözülen yerler olacağını belirtti.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.