Kayseri'de saldırı: Teröristler çarşı iznine çıkan askerlere saldırdı

Teröristler Kayseri'de çarşı iznine çıkan 1. Komando Tugayı'nda görevli sivil kıyafetli askerleri taşıyan halk otobüsüne saldırdı. Yaralı ve şehitlerimiz var

17 Aralık 2016 Cumartesi 07:04
Kayseri'de saldırı: Teröristler çarşı iznine çıkan askerlere saldırdı






Kayseri'de saldırı: Teröristler çarşı iznine çıkan askerlere saldırdı

Son Dakika Kayseri; Kayseri'de çarşı iznine çıkan askerlere yönelik bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıyı düzenleyen bombalı aracın, askerleri taşıyan otobüsü Kayseri şehir merkezi yakınlarına kadar takip ettiği ortaya çıktı.

Kayseri Milletvekili Halaçoğlu: Gün birlik zamanı

Kalleş saldırı sonrası ilk açıklama MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu; Saldırının asıl hedefinin Türk Kürt çatışması çıkartmak olduğunu belirterek tüm siyasilerin vatandaşların duyarlı olması gerektiğini söyledi. Saldırıyı 71 plakalı Şahin marka bir araçla, izne çıkan aracı Kartal kavşağına kadar takip etmişler, bu kavşakta saldırı düzenlemişler.

Sahada başarılı olamayan teröristlerin sahada başarılı olmadığını belirten Halaçoğlu 'Bugün Kayseri'de olan bu saldırının benzeri başka illerde de olabilir. Bunların amacı iç çatışmaya neden olacak eylemler düzenleyebilir. Teröristler ne yaparsa yapsın bu ülkenin birliğine zarar veremeyecekler dedi

1. Komando tugayına mensup askerlerin hedef alındığı saldırıda yaralananlar için 0 grubu RH grubu kan aranıyor.
Son Güncelleme: 17.12.2016 07:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.