Kazada ölen 8 kişi toprağa verildi

17 Temmuz 2011 Pazar 18:29
Kazada ölen 8 kişi toprağa verildi






Doğançay köyünde, dün Abdullah Birinci yönetimindeki 61 S 0104 plakalı otobüsün dereye yuvarlanması sonucu ölen Numan (35) ve yeğeni Murathan Şahin (7) ile Sevim (43), Aleyna (9), Ufukhan (5), Ceylan (18) ve Safiye Değirmenci (60) için köydeki Merkez Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene, bu kişilerin yakınları ve akrabalarının yanı sıra Şehircilik ve Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktar, AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafız Özak, Trabzon Vali Vekili Aziz Mercan, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile İl Emniyet Müdürü Feridun Boz'un yanı sıra yüzlerce vatandaş katıldı.

Cenazeler, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından köydeki kabristana defnedildi. Törende, ölenlerin yakınları gözyaşlarını tutamadı.

Törende vatandaşlara hitaben konuşan Bakan Bayraktar, ''Hemizin başı sağ olsun. Allah bize bir daha böyle bir acı göstermesin. Bu kardeşlerimiz inşallah cennete gideceklerdir. Allah yakınlarının acısını dindirsin. Trabzonumuz'un başı sağ olsun'' dedi.

-''BAŞBAKAN ERDOĞAN, ÖLENLERİN YAKINLARINA SABIR DİLEDİ''-

Bayraktar, kazaya ilişkin Başbakan Erdoğan'a bilgi verdiğini ifade ederek, ''Akşam ben durumu Sayın Başbakanımız'a arz ettim. Başbakanımız çok üzüldü. acılarınızı paylaşıyor. Bana özellikle gidip cenazelerle ilgilenmem konusunda talimat verdi. Hepinize selam ediyor, acılarınızı paylaşıyor. Yakınlarını kaybeden herkese sabır diliyor'' şeklinde konuştu.

Öte yandan, aynı kazada ölen sürücü Abdullah Birinci de Doğancay köyü yakınındaki Ayvalı köyü camisinde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.

Doğançay köyünde, dün, Abdullah Birinci yönetimindeki 61 S 0104 plakalı otobüsün dereye yuvarlanması sonucu, sürücü Birinci'nin yanı sıra Numan ve yeğeni Murathan Şahin ile Sevim, Aleyna, Ufukhan, Ceylan ve Safiye Değirmenci ölmüş, 31 kişi de yaralanmıştı.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.