Kazada şok geçiren bebeği annesi sakinleştiremedi

08 Temmuz 2011 Cuma 18:21
Kazada şok geçiren bebeği annesi sakinleştiremedi








Adana'da dolmuşla bir taksinin karıştığı kazada bir çocuk yaralandı. D-400 karayolu Havaalanı kavşağında meydana gelen kazada, Mehmet Bozkurt idaresindeki 01 M 0010 plakalı Yeşilevler dolmuşu, kavşaktan dönmek isteyen Doğan Çapalar yönetimindeki 27 RN 545 plakalı otomobile arkadan çarptı.



Otomobilde bulunan İnci Çapalar (3) ayağından yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu açıklanırken, otomobilde bulunan bir bebek iki çocuk şok geçirdi. Vatandaşlar tarafından orta refüje çıkarılan çocukları anneleri sakinleştirmeye çalıştı. Kazadan yara almadan kurtulan bir kadın şok yaşayan birkaç aylık bebeğini bir türlü sakinleştiremedi. Kaza sonrasında maddi hasar gören araçlar vatandaşlar tarafından olay yerinden çekildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.