Kazazede, kendisine çarpan TIR sürücüsün yakalattı

04 Aralık 2012 Salı 14:56
Kazazede, kendisine çarpan TIR sürücüsün yakalattı






İSTANBUL (CİHAN)- Maltepe'de, çarptığı otomobildeki yaralıları olay yerinde bırakıp kaçan TIR sürücüsü, bir başka kaza mağdurunun kovalaması sonucu yakalandı. TIR'ın çarptığı otomobilde sıkışan sürücü ise itfaiye ekiplerince kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Büyükbakkalköy Caddesi üzerinde meydana geldi. Kullandığı 42 UB 815 plakalı TIR ile Büyükbakkalköy istikametine seyreden Gökhan İncioğlu, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda aracın kontrolünü kaybetti. Karşı şeride kayan TIR´ın dorsesi Sancaktepe istikametine seyreden Fatih Gurbetoğlu yönetimindeki 34 KJ 924 plakalı otomobile çarptı. Sürücü, çarpmanın etkisiyle büyük hasar gören otomobilde sıkıştı. Gurbetoğlu´nun yanında bulunan arkadaşı ise kazadan yara almadan kurtuldu. Gurbetoğlu olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Kartal DR. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırılan Gurbetoğlu´nun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Bu arada, başka bir otomobile de çarpan TIR'ın sürücüsü olay yerinden kaçtı. Otomobili hafif hasar gören Gürsoy Altınbulak TIR´ı yaklaşık 2 kilometre takip etti. TIR'ı durdurmayı başaran Gürbulak, sürücüsünü polise teslim etti. Gözaltına alınan TIR sürücüsü sorgulanmak üzere karakola götürüldü.


CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.