Keçiören Belediye Başkanı Ak'a 'Yılın Hizmet Ödülü'

07 Aralık 2012 Cuma 10:46
Keçiören Belediye Başkanı Ak'a 'Yılın Hizmet Ödülü'






ANKARA (CİHAN)- Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, 'Buhara 3'üncü Medya Ödülleri' kapsamında 'Yılın Halka Hizmet Ödülü'ne layık görüldü.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, yaptığı hizmet ve çalışmalarıyla toplumun her kesiminden takdir topluyor. Buhara Medya Grubu'nun 'Buhara 3'üncü Medya Ödülleri' başlığıyla düzenlediği ödül töreninde, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, 'Yılın Halka Hizmet Ödülü'ne layık görüldü.

Aktif Metropolitan Otel'de düzenlenen ödül töreni siyaset, sanat ve iş dünyasını bir araya getirdi. Yılın milletvekili, yılın iş kadını ve yılın en iyi Türk sanat müzik sanatçısı gibi farklı kategorilerde ödüllerin verildiği törende, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da 'Yılın Halka Hizmet Ödülü'ne layık görüldü.

Başkan Ak'a ödülünü, AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal takdim etti. Ünal, Başkan Ak'ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Kendisini bu ödüle layık gördükleri için Buhara Medya Grubu'na teşekkür eden Başkan Ak, yaptıkları çalışmaların bir hizmet yarışı olduğunu belirterek, Bu ödül de hizmet yarışı içerisinde bizim için bir teşvik oluyor. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.