Keçiören Belediyesi ve Keçiörenliler Derneği aşure dağıttı

04 Aralık 2012 Salı 17:04
Keçiören Belediyesi ve Keçiörenliler Derneği aşure dağıttı






ANKARA (CİHAN)- Keçiören Belediyesi ve Keçiörenliler Derneği tarafından Muharrem ayı münasebetiyle aşure dağıtıldı. Keçiören Gökçek Parkı'nda gerçekleştirilen dağıtıma vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Aşure dağıtımına; AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, CHP Ankara Milletvekili İzzet Çetin, Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, eşi Hatice Ak, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Bülent Yağmur, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Keçiörenliler Derneği Başkanı Nesrin Taşkın, dernek üyeleri, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Keçiörenlilere kendi elleriyle aşure dağıtan Belediye Başkanı Mustafa Ak, toplumun her kesiminden insanların katıldığı aşure dağıtımında, birlik ve beraberliğin en güzel şekilde sergilendiğini söyledi. Muharrem ayı ve aşure geleneğinin önemine değinen Başkan Ak, Geçmişten bugüne süregelen aşure geleneğinin, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğine inanıyor, katılan herkese teşekkür ediyorum. dedi.

Keçiören'deki aşure dağıtımına Somalili aileler de katıldı. Başkan Ak, aşure dağıtımına katılan ve renkli görüntüler oluşturan Somalili miniklerle de yakından ilgilendi.

Keçiörenliler Derneği Başkanı Nesrin Taşkın ise dernek olarak aşure dağıtımının gelenekselleştiğini belirterek, desteklerinden dolayı Başkan Mustafa Ak´a teşekkür etti.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.