Kedisini öldürdüğü iddiasıyla komşusu hakkında suç duyurusunda bulundu

04 Aralık 2012 Salı 14:50
Kedisini öldürdüğü iddiasıyla komşusu hakkında suç duyurusunda bulundu






ANTALYA (CİHAN)- Antalya'nın Manavgat ilçesinde temizlik şirketinde çalışan bir kadın, kedisini öldürdüğü gerekçesiyle komşusu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Manavgat Adliyesi önünde basın açıklaması yapan Gül Ayşe Yücel, Kuki ismindeki kedisini komşusunun sopayla dövdüğünü, daha sonra da başına tekme atarak öldürdüğünü iddia etti. Öldükten sonra kedisine otopsi yaptırdığını belirten Yücel, kedisinin işkence sonucunda öldüğünün veteriner hekim Mustafa Koç tarafından tescil edildiğini kaydetti. Konuyla ilgili açıklama yapan Yücel, Kedim Kuki´yi işkence yaparak öldüren şahsın cezalandırılmasını istiyorum. Hayvanlara bu şekilde davranan bir kişi insanlara ne yapmaz ki? Bu şahıs daha önce de kedilere eziyet etti. dedi.

Veteriner hekim Mustafa Koç da inceleme yaptığı kedinin kafasından aldığı darbe sonucu hayatını kaybettiğini tespit ettiklerini ifade etti. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.