KEFSAD sergisi açıldı

04 Aralık 2012 Salı 18:11
KEFSAD sergisi açıldı






ZONGULDAK (CİHAN)- Zonguldak´ın Ereğli Fotoğraf Sanatı Amatörleri Derneği, 26 sanatçının eserlerinden oluşan fotoğraf sergisini açtı. Sergiye sanatseverler ilgi gösterdi.

Fotoğraf Sanatı Amatörleri Derneği (KEFSAD) 26 fotoğrafçının eserlerinden oluşan bir fotoğraf sergisi açtı. KEFSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ozan Albayrak, Atatürk Kültür Merkezi Osman Zeki Oral Sergi Salonu'nda düzenlenen serginin açılışında yaptığı konuşmada, fotoğraf sanatının, görünmeyeni görünür kılmak olarak tanımlanabileceğini belirtti. Ozan Albayrak şöyle konuştu: Bizler kısıtlı imkanlarla da olsa sanatın bir dalına, fotoğraf sanatına müdahil olduk. Belki de sokaklarda, iş yerimizde, evimizde fotoğrafın oluşmasını sağladık. Başarmak için inanmak ve mücadele etmek gerekir. İnandık ve mücadele ettik. Her geçen gün biraz daha geliştirdik kendimizi. Hayallerimizi ve hedeflerimizi bir çıta daha yükselttik. Bizler biliyoruz ki durmamız paslanmamız demektir. Hareket ettik ve her geçen gün biraz daha parladık. Pırıl pırıl 26 arkadaşımızla bugün bu sergide çıktık sahneye. Fotoğrafın oluşumu, seyircisiyle yüzleştiğinde gerçekleşir. Hep beraber dünyanın dört bir yanındaki gerçeklerle yüzleşmek ve fotoğraflarımızı tamamlamak üzere aramızda bulunarak bizleri onurlandırdığınız için sizlere çok teşekkür ediyoruz.

Albayrak ve KEFSAD üyesi Cevat Başkaya kurdele keserek sergiyi açtılar. Aralarında Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, yönetim kurulu üyeleri, bazı sivil toplum örgütü temsilcilerinin de bulunduğu katılımcılar sergiyi ziyaret etti. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.