'Kekeme Kalmasın' projesiyle Manavgat'ta kekeme kalmayacak

24 Ocak 2013 Perşembe 21:00
'Kekeme Kalmasın' projesiyle Manavgat'ta kekeme kalmayacak






ANTALYA (CİHAN)- Antalya Manavgat Belediyesi, konuşma bozukluğu ve kekemelik çeken çocuk ve yetişkinler için kurs açtı.

Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi'nde (MBGM) 'Manavgat'ta Kekeme Kalmasın' projesi kapsamında açılan kursun ilk kursuna 28 çocuk ve genç katıldı. Kursun 10 günlük periyodik eğitimlerle devam edeceği belirtildi. Kekemelik kursu eğitimi, Kekemantal Konuşma Merkezi Konuşma Uzmanı Nezihe Erdoğan Demirer ve eğitim uzmanı Gülçin Eraslan tarafından veriliyor.

Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kursiyerleri ziyaret ederek başarı diledi. Kurs öğretmeni Nezihe Erdoğan, Konuşma bozuklukları, kekemelik gibi rahatsızlıklar eğitimle düzeltilebilir. Manavgat'ta derslere katılacak öğrencilerimizi bir hafta önce konuşma testlerinden geçirdik. Bu testi geçenleri derslerimize kabul ettik. Çünkü zihinsel, ruhsal problemleri olan öğrencilerimiz de olabiliyor. diye konuştu.

Sözen, açtıkları kursla, konuşma bozukluğu çeken çocuk ve gençlerin sağlıklı iletim kurmada engeli kaldırmak istediklerini söyledi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.