Kemal Dinçer: Mike Batiste bu akşamki maçta yerini alacak

07 Aralık 2012 Cuma 14:24
Kemal Dinçer: Mike Batiste bu akşamki maçta yerini alacak






İSTANBUL (CİHAN)- Fenerbahçe Basketbol Şubesi Genel Koordinatörü Kemal Dinçer, Panathinaikoslu yöneticilerin gereken ödemeyi yapmasının ardından Mike Batiste'in takıma katıldığını bildirerek, tecrübeli bir oyuncu olan Batiste'in böyle şeylerden etkilenmeyeceğini ve bu akşamki maçta takımdaki yerini alacağını söyledi.

FB TV'ye açıklamalar yapan Kemal Dinçer Mike Batiste'nin Atina Havaalanı'nda alıkonması ve ardından yaşanan gelişmeleri, Panathinaikos'un geçmiş yıllara dair ödemediği bir borç dolayısıyla Mike Batiste, Yunanistan'a girişte sorun yaşadı. Bu konuda Yunanistan'ı suçlamak doğru değil. Yaşadıkları ekonomik sıkıntı dolayısıyla bu tarz konulara haklı olarak çok dikkat ediyorlar. Yaşanan bu durum tamamen Panathinaikos'un hatası ile ilgili. Hatalarını anlamış olacaklar ki; sabah 09.00'da bankalar açılır açılmaz ödemeyi yaptılar ve Batiste şu an takıma katıldı, antrenmanda yer alıyor. Euroleague'in bu konularla ilgili biraz daha dikkatli ve duyarlı davranması gerekiyor. Batiste, çok deneyimli bir sporcu, bu tip şeylerden etkilenmez. Akşam da çıkacak, maçını oynayacak cümleleriyle değerlendirdi.
Fenerbahçe Ülker'in hedefinin Final-Four olduğunu yineleyen ve takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini belirten Dinçer, Dün akşam Euroleague A Grubu'nda rakiplerimizden Cantu, kendi sahasındaki maçta Real Madrid'i 76-70 yendi. Bizim bu akşamki amacımız, çıkıp oynayıp turu garantilemek. Sonraki maçı da rahat bir şekilde oynayıp kazanmak istiyoruz. Fenerbahçe Ülker'in hedefi Top 16'ya kalmak değil, her zaman daha da yukarıda olmak. Top 8, Final Four'dur bizim ilk hedeflerimiz. Fenerbahçe Ülker olarak her maçta daha da iyi oynuyoruz. Real Madrid ile oynadığımız maçı son periyottaki oyunumuz dolayısıyla kaybettik. Ancak bu akşam böyle olmayacak. Akşamki maça, oynayıp kazanmak ve turu garantilemek için çıkacağız diye konuştu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.