Kepez Belediyesi'nde ikramiye sevinci

29 Kasım 2012 Perşembe 13:04
Kepez Belediyesi'nde ikramiye sevinci






ANTALYA (CİHAN)- Antalya Kepez Belediyesi işçileri ikramiyeyle sevindi. Belediye, 369 işçiye toplam 550 bin lira ikramiye ödemesi yaptı.

Çalışanların alacaklarını gününde ödeme kararlılıklarının süreceğini ifade eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 369 işçi personele ortalama kişi başı yaklaşık bin 600 lira ikramiye ödemesi yaptıklarını söyledi. İlçede tüm projeleri belediye bütçesiyle yaptıklarını belirten Tütüncü, Bu hizmetleri hiç borç yapmadan yürütüyoruz. Çalışanlarımıza da alın terleri kurumadan günü gününe alacaklarını ödüyoruz. diye konuştu. Bugüne kadar emeklerinin karşılığını tam ve zamanında aldıklarını söyleyen belediye çalışanları, ikramiyelerini gününde banka hesaplarına yatıran Tütüncü'ye teşekkür etti.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.