Kılıçaslan basketbol takımı 46 maçtır yenilmiyor

07 Aralık 2012 Cuma 12:55
Kılıçaslan basketbol takımı 46 maçtır yenilmiyor






KAYSERİ (CİHAN)- Kılıçaslan Kolejspor Basketbol Takımı Kayseri´de 4 yıldır yenilgi yüzü görmüyor. Kılıçaslanlı Basketçiler Kayseri'de gerçekleştirilen Yıldız Erkekler Basketbol Liginde bu yıl da oynadığı bütün maçları kazanarak ligin bitmesine 2 maç kala şampiyonluğunu ilan etti. Melikgazi Belediyespor, TED Koleji, Atlas Eğitim Kurumları gibi güçlü rakiplerini farklı mağlup etmeyi başaran potanın yıldızları, yenilmezlik sayısını da 46 maça çıkardı.

Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşen müsabakalarda rakiplerine maçların hemen başında baskı kuran Kılıçaslan Kolejspor, centilmenliğiyle de dikkat çekmeyi başarıyor. Takımlarında uzun zamandır bir arada bulunan arkadaşlarının yer aldığını ifade eden kaptan Kürşat Orhan, Biz takımımızda adeta bir kardeşlik ortamı oluşturduk, dolayısıyla bu samimiyet ve disiplinli çalışma başarıyı getiriyor, amacımız bölge şampiyonasında da aynı seriyi devam ettirerek Kayserimizi en iyi şekilde temsil etmek. dedi.

Kılıçaslan Kolejspor Basketbol antrenörü Murat Akça ise, teknik ekipte birlikte çalıştığı Güven Ova ve Furkan Milli ile iyi bir çalışma temposu yakaladıklarını ve başarının mimarlarının bu ekip olduğunun altını çizdi.

Kılıçaslan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Köksal da Takımımız uzun zamandır disiplinli bir şekilde turnuvalara hazırlanıyor. Amacımız geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Kayseri şampiyonluğunun ardından gurup maçlarını da şampiyon olarak tamamlamak ve Türkiye şampiyonasına katılmak. Bunu yapabilecek güçteyiz, takımımıza bütün maçlarda sürekli destek veren `Boys Of Kılıçaslan´ topluluğumuza, oyuncularımıza ve teknik ekibimize çok teşekkür ediyorum. şeklinde konuştu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.