Kılıçaslan, dil uzmanlarını Kayseri´de buluşturuyor

05 Aralık 2012 Çarşamba 12:37
Kılıçaslan, dil uzmanlarını Kayseri´de buluşturuyor






KAYSERİ (CİHAN)- Kılıçaslan Eğitim Kurumları, düzenleyeceği ELT seminerinde Kayseri´deki İngilizce öğretmenleri ile ünlü dil uzmanlarını bir araya getiriyor. 15 Aralık´ta Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan Özel Yılmaz Akansu İlköğretim Okulu Kültür Merkezi´nde gerçekleşecek ve yaklaşık yedi saat sürecek seminere TRT Okul Yabancı Dil Eğitim Sorumlusu Ally Kensington, Melikşah Üniversitesi Öğretim Üyesi Kevin Cancellaro ve Express Publishing yetkilisi John Barth konuşmacı olarak katılacak.

Bu yıl eğitimde uygulamaya geçilen 4 4 4 sisteminde yabancı dil öğretiminin masaya yatırılacağı ve global İngilizce, kitapları etkin kullanma ve konuşma aktiviteleri üretme gibi konularının ele alınacağı seminere Kayseri ve civar illerden isteyen bütün İngilizce öğretmenleri dijital ortamda kayıt yaptırmak şartıyla katılabilecek.

Düzenlenen etkinlikle ilgili bilgi veren Kılıçaslan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Köksal, Kurumumuza bağlı 7 okulda dil eğitimi ile ilgili sürekli yenilikleri takip ediyoruz, Okullarımızın IGCSE belgesi alarak Cambridge Üniversitesi eğitim halkasına dahil olması ve IB Uluslararası Bakalorya Diploma Programı'na başlamış olmasıyla birlikte yabancı dil eğitimine daha fazla önem gösteriyoruz. Bu çalışmaları bütün İngilizce öğretmenleriyle paylaşabilmek için alanında uzman dil eğitimcilerini Kayseri´de buluşturuyoruz. Seminerimiz, sadece Kayseri´den değil ülkemizin her yerinden katılmak isteyen İngilizce öğretmenlerimize açık ve ücretsiz olacak. Etkinliğin sonunda katılımcılara ve okullarına sürpriz hediyeler de takdim edeceğiz. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.