Kılıçdaroğlu idam edilsin diyen Akit TV muhabirine soruşturma

Ekranda Ankara Ulucanlar Cezaevi'nde idam sehpasını getiren Akit TV'nin Mehmet Özmen adlı muhabirine savcılık soruşturma açtı. 

20 Mart 2019 Çarşamba 09:38
Kılıçdaroğlu idam edilsin diyen Akit TV muhabirine soruşturma






Kılıçdaroğlu idam edilsin diyen Akit TV muhabirine soruşturma


Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, sosyal medyada tepki çeken Akit TV kanalında çalışan Mehmet Özmen adlı muhabirine  sözleri üzerine soruşturma açıldı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölüm yıl dönümü dolayısıyla müzeye dönüştürülen, Ulucanlar Cezaevi’nden gerçekleştirdiği yayında cezaevinin bahçesinde bulunan darağacını gösteren Akit muhabiri Mehmet Özmen, "Türk kamuoyunun idam edilmesini istediği kişiler var" dedi.

PKK Terör örgütü lideri Abdullah Öcalan ve FETÖ lideri Fethullah Gülen‘in idamını istediğini belirten spiker sözlerine şöyle devam etti:

"Türk kamuoyu, PKK terör örgütüne, FETÖ’ye yandaşlık yapan, kol kanat geren, bağrında besleyen örneğin Kemal Kılıçdaroğlu gibi bazı isimlerin de bu darağacında asılmasını idam edilmesini bekliyor diye düşünüyorum, ama maalesef 2004 tarihinde idam kaldırıldı"

Bu sözler üzerine kamuoyunda infiale neden olan tepkiler çığ gibi büyürken, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı bugün harekete geçerek, söz konusu şahıs hakkında soruşturma açıldığını duyurdu.
 

Son Güncelleme: 20.03.2019 10:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.