Kılıçdaroğlu bu sese kulak ver

CHP Genel Merkezi ismini hala açıklamaya dursun; Kırklareli, Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu yönetiminde "12 Yıldızlı Şehirler" ödülüne layık görüldü.

13 Ocak 2019 Pazar 21:44
Kılıçdaroğlu bu sese kulak ver






Kırklareli'nde bugüne kadar Cumhuriyet Halk Partisi dışındaki tüm siyasi partiler 2019 Mart ayında yapılacak olan belediye seçimlerindeki adaylarını kamuoyuna açıkladılar. Ancak uzun süredir açıklanması beklenen mevcut Cumhuriyet Halk Partili Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nun isminin aday olarak açıklanmaması gerek partililer gerekse de halk arasında tepkilere neden oluyor.

İMZA KAMPANYASI BAŞLATILDI
Günden güne büyüyen tepkiler karşısında CHP'nin kalesi olarak lanse edilen Kırklareli'nde CHP Genel Merkezi ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun sessizliğine karşı Başkan Kesimoğlu'nun yeniden aday gösterilmesi için vatandaşlar destek imza kampanyası oluşturarak Mehmet Kesimoğlu etrafında kenetlenmek için seferber oldular.

% 38 İLE GELDİ, % 70 "MEMNUNUZ" DİYOR
Mehmet Siyam Kesimoğlu, "Mutlu İnsanlar Kenti Kırklareli" sloganıyla çıktığı yolda gerçekleştirdiği projeler ile hem hemşehrilerini kucaklamış hem de yaptığı hizmetlerle şehrin geleceğine önemli yön vermiş. Kamuoyu anket sonuçlarında da birinci çıkan Kesimoğlu'na olan %70 lere varan memnuniyette bunun en büyük göstergesi olsa gerek.

Makamda oturmak yerine halkın arasında olup, onlarla gülüp eğlenmeyi, sorunları yerinde tespit ederek çözüm yolları oluşturmayı kendine görev bilmiş bir belediye başkanları olduğunu dile getiren vatandaşlar,"Projeleri saymakla bitmez. Alt yapı, üst yapı sorununu ortadan kaldırmış, sosyal ve kültürel etkinliklere her zaman destek vermiş, çöpten elektrik üreten santralimiz ile nice gurur duyulacak hizmetlere imza atmıştır.

Kırklarelisporumuza verdiği destekler, engellilere ve yaşlılarımıza gösterdiği hassasiyet, sokak hayvanlarına olan yaklaşımı, personeli ile olan elbirliği ve yüreğindeki Atatürk ve Cumhuriyet sevgisinin göstergesi olan Atatürk Evi ile bugüne kadar görmediklerimizi bizlerle buluşturmuştur. Kapalı pazar yeri, kapalı katlı otopark ve otogar projeleri de devasa projelerdir. Şimdi görüyoruz ki, 12 yıldızlı şehir ünvanına layık görülmüşüz. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na buradan sesleniyoruz, "Hakedilen görevi hakedene teslim etmesini ve Başkanımız Mehmet Siyam Kesimoğlu'nun adaylığını açıklamasını partili partisiz hepimiz dört gözle bekliyoruz.

Hiçbir Genel Başkan halkın verdiği desteğe karşı kulak tıkayamaz, vurdum duymaz olamaz. Biz başkanımızın yanındayız. İnanıyoruz ki, daha nice projelerle yüzümüzü güldürmeye devam edecektir." dediler.
KIRKLARELİ İÇİN "HİZMETE HER ALANDA VARIM" DEMİŞTİ
1 Şubat 2014’te Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başkanlık ettiği MYK toplantısında, Kırklareli Belediye Başkanı adayı olması yönünde teklifi sonrasında, Parti Meclisinin de bu teklifi onamasının ardından "Kırklareli için hizmete her alanda varım" diyerek milletvekilliği görevinden ayrılan Kesimoğlu, 30 Mart 2014'te yapılan yerel seçimlerde halkın desteği ile Kırklareli Belediye Başkanı oldu ve bugüne kadar bu görevi başarıyla yürüttü.

Haber: Kemal KAÇMAZ
Son Güncelleme: 19.03.2019 23:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.