Kılıçdaroğlu; Keşke o asker şehit olmasaydı o şehit acısını ailem yaşasaydı

Artvin Şavşat yakınlarında konvoyuna yönelik düzenlenen saldırının ardından programını iptal etmeyen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, sona eren programının ardından Ankara'ya döndü.

25 Ağustos 2016 Perşembe 23:39
Kılıçdaroğlu; Keşke o asker şehit olmasaydı o şehit acısını ailem yaşasaydı






Kılıçdaroğlu; Keşke o asker şehit olmasaydı

Şavşat yolu üzerinde terör örgütü PKK'lı hainlerin ağır silahlarla saldırıya uğrayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'ya geldi.


Saldırı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere tüm siyasi liderler tarafından aranan Kılıçdaroğlu terör karşı geri atmayacaklarını söyledi. Kalabalık bir grup vatandaş tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu konuşması sırasında gözleri dolduğu görüldü.
Artvin'de konvoyuna yönelik düzenlenen saldırının ardından programını iptal etmeyen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, sona eren programının ardından Ankara'ya döndü. Kılıçdaroğlu'nu Esenboğa Havalimanı'nda çok sayıda partili karşıladı.

CHP Lider Kemal Kılıçdaroğlu basın mensuplarına yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;
"Hep birlikte mücadele edeceğiz. Bu terör bizi yıldıramaz. Şehit olan askerimizin cenazesine katılacağım. Keşke o şehit olmasaydı da aynı acıyı ben yaşasaydım, ailem acı yaşasaydı. O açıdan üzgünüm. Buraya katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Hep beraber olacağız, birlikte olacağız ve Türkiye'yi birlikte aydınlığa taşıyacağız."

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.