Kılınç: Şemdin Sakık tanıdığım kadarıyla dürüst bir adam

06 Kasım 2012 Salı 18:00
Kılınç: Şemdin Sakık tanıdığım kadarıyla dürüst bir adam






İSTANBUL (CİHAN)- Emekli Orgeneral Tuncer Kılınç, Ergenekon davasının gizli tanığı Şemdin Sakık için, Uzaktan tanıdığım kadarıyla dürüst bir adam. ifadesini kullandı.

Ergenekon davasının gizli tanıklarından Deniz'in, PKK'nın bir zamanlar 2 numarası olan Şemdin Sakık çıkması kamuoyunda tartışmaları da beraberinde getirdi. Ergenekon davasının tutuklu sanığı emekli Orgeneral Hasan Iğsız'ın annesinin cenazesine katılan Emekli Orgeneral Tuncer Kılınç da basın mensuplarının konuyla ilgili sorularını cevaplandırdı. Kılınç, Ergenekon davasında gizli tanık olduğu ortaya çıkan Şemdin Sakık çin Tabi onu bilemiyorum. Uzaktan tanıdığım kadarıyla dürüst bir adam. Ne biliyorsa onu zannediyorum ki tüm çıplaklığıyla söyleyecektir. Nitekim bugünkü gizli tanıklıktan sahaya çıkmış olması bunu göstermiştir. Eğrisi büğrüsü olmayan bir insandır. diye konuştu.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.