Kilis'e roketli saldırı; 4 yaralı var

Son Dakika Kilis, PKK'lı teröristlerin Suriye sınırı boyunca roketli saldırıları sürüyor. Bugün yapılan saldırı sırasında 4 vatandaş yaralandı

02 Şubat 2018 Cuma 12:05
Kilis'e roketli saldırı; 4 yaralı var






Kilis'e roketli saldırı; 4 yaralı var

Terör örgütlerine yönelik Afrin harekatı devam ederken, sınır illerindeki saldırıları sürüyor. Son 11 gün içinde Kilis'e 60 roket atıldığı, 5 vatandaşın hayatını kaybettiği açıklandı.

Afrin'den Kilis'e atılan roket, Kilis'te bir yola isabet etti. Terör örgütü üyelerinin saldırısının ardından bölgeye hakim ağır topçu birlikleri o mevzileri vurmaşa başladı. TSK obüslerle misliyle karşılık verdi.

3. ROKET BİR EVE İSABET ETTİ, 3 KİŞİ YARALANDI

İlk gelen bilgilere göre, Kilis'e atılan üçüncü bir roket Akpınar Mahallesi Hüseyin Rahmi Gürpınar Caddesindeki bir eve düştü, 3 kişi yaralandı.

Dün de Kilis'e atılan bir roket, bir restorana düşmüştü. Olayda 4 kişinin yaralandığı açıklanmıştı.

REYHANLI'YA DA İKİ ROKET ATILDI

Bu arada Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bir evin bahçesi ile sanayi sitesine roket atıldı. Olayda ölü yaralı olmadığı bildirildi.


AFRİN'DEN 60 ROKET ATILDI, 5 KİŞİ ÖLDÜ, 77 KİŞİ YARALANDI

Türk Silahlı Kuvvetleri'nce Suriye'nin Arfin bölgesindeki terör hedeflerini bertaraf etmek amacıyla 20 Ocak'ta başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nda aradan geçen 11 günde Afrin'deki teröristler tarafından Kilis şehir merkezine 25 roketli, Hatay'ın Reyhanlı, Hassa ve Kırıkhan ilçelerine ise 35 roketli ve bir havan mermili saldırı yapıldı.

Sivil alanlara yönelik saldırılarda 2'si Suriyeli 5 kişi hayatını kaybetti, aralarında çocukların da yer aldığı 77 kişi yaralandı.

Saldırılarda Reyhanlı'daki 17 yaşındaki Fatma Avlar ile Suriyeli sığınmacı Nadir El Fares (51) hayatını kaybetti, Kırıkhan'a atılan havan mermisi nedeniyle de TEDAŞ işçisi Şahin Elitaş (30) yaşamını yitirdi, yaralı sayısı ise 51 oldu.

Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Kilis
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.