Kilis, Hassa ve Reyhanlı'ya roketli saldırı

Terör örgütü, Afrin operasyonu sürerken Kilis kent merkezine ve Reyhanlı'ya roketli saldırı düzenledi. Saldırının yapıldığı mevziler topçu birlikleri tarafından vuruluyor, Akşam saatlerinde Hassa'ya da 2 roket fırlatıldı

23 Ocak 2018 Salı 17:33
Kilis, Hassa ve Reyhanlı'ya roketli saldırı






Kilis, Hassa ve Reyhanlı'ya roketli saldırı

Terör örgütü, Afrin operasyonu sürerken Kilis kent merkezine, Reyhanlı ve Hassa ilçelerine roketli saldırı düzenledi.

Afrin'den terör örgütü PYD'nin kontrolünde bulunan bölgeden ateşlenen bir adet roket, Kilis'in Mücahitler Mahallesi'nde 3 katlı bir evin teras katına düştü. Düşen roket nedeniyle büyük panik yaşanırken, ilk belirlemelere göre olay yerinde ölü ya da yaralı bulunmadığı öğrenildi. Roketin isabet ettiği ev ve evin yanında bulunan araç tahrip oldu. Bölgeye sağlık, arama kurtarma ve polis ekipleri sevk edildi.

REYHANLI'YA 2 ROKET ATILDI

Afrin'deki terör örgütü YPG kontrolündeki bölgeden ateşlenen iki roket mermisi, Hatay'ın Reyhanlı ilçesine düştü. Atılan mermilerden birinin patlamadığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Mustafa Kemal Mahallesi'ndeki İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı'nın lojistik merkezinin yakınındaki zeytin bahçesine 2 roket mermisi düştü. Olayda hayatını kaybeden ya da yaralanan olmadığı bildirildi. Atılan mermilerden birinin patlamadığı öğrenildi.

Olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, güvenlik güçleri olay yerinde inceleme başlattı. Patlamadığı belirtilen roketin imha edilmesi için çalışma başlatıldığı belirtildi.

HASSA'YA ROKETLİ SALDIRI

Hatay'ın Hassa ilçesine Afrin'deki terör örgütü YPG kontrolündeki bölgeden atılan 2 roket düştü.
Alınan bilgiye göre, Hatay'ın Reyhanlı ilçesine atılan 2 roketin ardından ateşlenen 2 roket ise Hassa ilçesine bağlı Bintaş Mahallesi'ne düştü.
Bölgeye ambulans, itfaiye ve güvenlik ekipleri sevk edildi.

Son Güncelleme: 23.01.2018 14:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.