Kız arkadaşının videosunu yükleyen genç tutuklandı

Ankara Keçiören'de kız arkadaşı ve ablasını dövüp görüntüleri facebook'a yükleyen genç için mahkeme ibretlik bir karara imza attı.

02 Kasım 2014 Pazar 17:39
Kız arkadaşının videosunu yükleyen genç tutuklandı






Kız arkadaşının videosunu yükleyen genç tutuklandı

Facebook ve Youtube'ye kız arkadaşı ile ablasını döverek hakaret ve tehditler savuran genç çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Ekim ayında Keçiören'deki  Behram Aktaş Parkında meydana gelen olay sosyal medyaya düşünce büyük tepki çekmişti. Parkta kaydedilen görüntülerde bir genç, kız arkadaşına sürekli "özür dile" "yüzünü göster" diye bağırarak tokat atıyor. Videoda gencin "Kızlara vurulmaz diyorlar ama aldatırsa, hele ben rezil olursam böyle vururum deyip tokat atması ve "Bu videoda da diyorum kızlara vurulmaz, şiddet diye bir şey yok... Var abi" sözleri dikkat çekiyor. Videodaki bir diğer önemli ayrıntı ise gencin "Eskilerine bakılırsa sen çok iyisin. Daha dövmedim. Haşat olman lazımdı senin" sözleri...

ANKARA EMNİYETİ'NDEN AÇIKLAMA
 
Ankara Emniyet Müdürülüğü bugün olayla ilgili bir açıklama yaptı, şahısların gözaltına alındığı duyuruldu. Açıklamada "Görüntülerde şahısların isminin geçmesinden yola  çıkılarak yapılan araştırma sonucu, olayı gerçekleştiren H.K. ve yaşları küçük  olan D.V, S.O, B.Y. isimli şahıslar görüntülerin kayıtlı olduğu telefon ile  yakalandı. Şahısların alınan ifadesinde olayın, kız kardeşlerden birisinin erkek  arkadaşı ile aralarındaki sorundan kaynaklandığı ve H.K'nın intikam amacıyla  görüntüleri telefona kaydederek sosyal medyada paylaştığı anlaşıldı" denildi.

O GENÇ TUTUKLANDI!
 

Hasan K, emniyeteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
 
"Kendisini aldattığı" iddiasıyla kız arkadaşı ve ablasını dövdüğü  belirtilen Hasan K, tutuklandı. Diğer iki kişinin işlemlerinin Ankara Emniyet  Müdürlüğü Çocuk Şube'sinde sürdüğü öğrenildi.
Son Güncelleme: 02.11.2014 17:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.