Kız çocuğu nehre atladı, vicdansızlar gülerek özçekim yaptı

Acı olaylara karşı toplumsal tepkiler hızla yozlaşıyor. Yakınlarının bir umutla atladığı Seyhan Nehri'nden kurtarılmasını beklediği kız çocuğu için gözyaşı dökerken, meraklı tipler ellerinde cep telefonlarıyla bol bol ve gülerek hatıra fotoğrafı çektirdi. 

16 Şubat 2019 Cumartesi 10:58
Kız çocuğu nehre atladı, vicdansızlar gülerek özçekim yaptı







Kız çocuğu nehre atladı, vicdansızlar gülerek özçekim yaptı


Duyarsızlığın, vicdansızlığın bu kadarını kimse beklemiyordu. Küçük bir kız çocuğu, tarihi Taşy Köprü üstünden Seyhan Nehrine atlayınca, olay yerine akın eden görgüsüzler gülerek özçekim yaptı.

Acı olaylara karşı toplumsal tepkiler hızla yozlaşıyor. Yakınlarının bir umutla atladığı Seyhan Nehri'nden kurtarılmasını beklediği kız çocuğu için gözyaşı dökerken, meraklı tipler ellerinde cep telefonlarıyla bol bol ve gülerek hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Adana'da Taş Köprü'de yaşanan olay bu kadarına da 'pes' dedirtti. Bir kız çocuğu henüz bilinmeyen bir nedenle Taş Köprüden Seyhan Nehrine atladı. Nehirde sürüklenen kız çocuğu bir süre sonrada akıntıya kapılıp gözden kayboldu. Bu sırada köprüde onlarca meraklı vatandaş toplandı. Kimi kızın köprüden atladığı yere bakarken kimi vatandaşlar da olaya aldırmadan cep telefonuyla fotoğraf çektirmeye devam etti. Kız çocuğunun bulunması için sualtı ekipleri çalışma başlattı..


Adana'da bir kız çocuğu Taş Köprü'den Seyhan Nehri'ne atlayıp kaybolurken, köprüdeki vatandaşlar fotoğraf çektirmeye devam etti.


Seyhan ilçesine bağlı Tepebağ Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, öğrenci kız çocuğu Z.K. okuldan çıktıktan sonra dün akşam üstü tarihi Taş Köprü'ye gelip bir süre burada Seyhan Nehri'ne baktı. Daha sonrada onlarca kişinin gözü önünde köprüye çıkan kız çocuğun kendini aşağı bıraktı.

BİR ANDA GÖZDEN KAYBOLDU

Nehirde sürüklenen kız çocuğu bir süre sonrada akıntıya kapılıp gözden kayboldu. Olay anı ise nehir üzerindeki martıları çeken bir kişi tarafından görüntülendi. Kız çocuğunun suda batıp çıkması da kameraya yansıdı.

GÜLEREK FOTOĞRAF ÇEKTİLER

Olayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis, sağlık ve dalgıç ekipleri geldi. Bu arada köprüde onlarca meraklı vatandaş toplandı. Kimi kızın köprüden atladığı yere bakarken kimi vatandaşlar da olaya aldırmadan cep telefonuyla fotoğraf çektirmeye devam etti.

Son Güncelleme: 16.02.2019 11:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.