Kızıltepe ile Mersin arasında dostluk köprüsü kuruldu

04 Aralık 2012 Salı 10:33
Kızıltepe ile Mersin arasında dostluk köprüsü kuruldu






MARDİN (CİHAN)- Kardeş okul projesi kapsamında Mardin'in Kızıltepe ilçesi ile Mersin arasında dostluk köprüsü kuruldu. Mersin Özel Yıldırımhan Eğitim Kurumları'na bağlı Gülcan Memiş Çocuk Akademisi´nin kardeş okul projesi kapsamında Kızıltepe Mehmet Emin Değer Ortaokulu öğretmen, öğrenci ve velilerinden oluşan bir grup Mersin´e ziyarette bulundu.

Öğrenci, öğretmen ve veliler tanışma ve kaynaşma fırsatı buldu. Samimi sohbet ortamında bir araya gelen öğrenci veli ve öğretmenler dostluklar kurarak memleketlerine döndü.

Bu tür etkinliklerin devam etmesi gerektiğine inandıklarını ifade eden Mehmet Emin Değer Ortaokulu Müdürü Mehmet Reşad Aydın, Gönülden ırak olmamak için gözden uzak olmamak gerek. Kardeş okulumuzu da en kısa zamanda okulumuzda görmek istiyoruz. `Bayram ol bayram ola ancak kardeşlikle olur´ diyerek Kurban Bayramı'nda okullarını ziyaret eden öğretmenler şahsında Okul Müdürü Hüseyin Çelik´e, okul idareci ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.