Kızıltepeli gençler emniyetin düzenlediği turnuvalarda ter döktü

04 Aralık 2012 Salı 15:08
Kızıltepeli gençler emniyetin düzenlediği turnuvalarda ter döktü






MARDİN (CİHAN)- Mardin´in Kızıltepe ilçesinde Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nce düzenlenen turnuvalar sona erdi.

Futbol kategorisinde 14 erkek futbol takımının yanı sıra kız öğrencilerin oluşturduğu ve 10 takımın mücadele ettiği voleybol kategorisinde dereceye giren takımlar ödüllendirildi. Koser Halı Sahası'nda futbol kategorisinde oynanan final maçını İpekyolu Anadolu Lisesi kazandı. Cumhuriyet Lisesi'ni 2-0 yenen İpekyolu Anadolu Lisesi futbol takımına birincilik kupası verildi.

Kız öğrencilerin mücadele ettiği voleybol turnuvasında ise Cumhuriyet Lisesi birinci oldu. Heyecanlı geçen turnuvada öğrenciler zevkli anlar yaşadı. Takımlar mücadele ederken birçok öğrenci ise takımlarını desteklemek için sahada tezahüratlarda bulundu. Sahaya gelen öğrencilere polisler çeşitli ikramlarda bulundu.

Ödül törenine Emniyet Müdürü Mehmet Yaşar Şimşek, Toplum Destekli Polislik Büro Amiri İbrahim Halil Keskin, büro amirleri, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçıvancı, okul müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. Düzenlenen turnuvada birinci olanlara kupaları ve çeşitli hediyeler verilirken, katılan takımlara ise madalya takıldı. 330 öğrenciye ise ayakkabı, forma ve saat hediye edildi. Turnuvanın Fair Play ödülü ise Özcan Yıldız İmam Hatip Lisesi aldı.

İpekyolu Anadolu Lisesi futbol takımı kaptanı Şehmuz Yavuz, turnuvaya katılıp birinci olmalarının kendilerini de çok mutlu ettiğini belirterek büyük sevinç yaşadıklarını söyledi. Arkadaşları ile kaynaşma imkânı bulduklarını anlatan Yavuz bu tür etkinliklerin devam etmesini istedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.