Kocasıyla kavga edip evden gitti, ölü bulundu

18 Temmuz 2011 Pazartesi 19:11
Kocasıyla kavga edip evden gitti, ölü bulundu






İzmir'in Buca İlçesinde, üç çocuk annesi yirmi altı yaşındaki N.A.'nın Tahtalı Barajı'nda cesedi bulundu. Kocasıyla kavga ettikten sonra ortadan kaybolan kadının kocası tarafından boğularak öldürüldüğü iddia edildi. 
155 polis imdat telefonuna, Buca ilçesi Gediz Mahallesinde bir sokakta aile kavgası olduğu ihbarı geldi. İhbarı değerlendiren ekipler verilen adreste kimseyi bulamadı. Çevrede araştırma yapan ekipler bir evde yaşayan çiftin şiddetli şekilde kavga ettiklerini belirledi. Bir süre sonra aynı sokakta bir kadının kaçırıldığı ihbarını alan polisler, eve gelen mobilya işçisi N.A. (28), ağabeyi F.A. (32) ve H.A (30) ile karşılaştı. Komşuların, kadını, bu kişilerin götürdüğünü söylemesi üzerine N.A., F.A. ve H.A. 
gözaltına alındı.  
  AYNI YÖNDE İFADE VERDİLER 
  N.A., eşiyle tartıştıklarını, bir süre sonra ayrıldığını, intihar etmiş olabileceğini ileri sürdü. F.A. da, kardeşi N.A.'nın, kavganın ardından akrabalarının evine sığınan yengesini alıp 35 AS 0045 plakalı otomobille Menderes İlçesindeki Tahtalı Barajı'na gittiklerini dile getirdi. F.A., kardeşi N.A. ile yengesinin baraj kenarında tartıştıklarını gördüğünü başka bir şey görmediğini belirtti. 
Genç kadının kardeşi H.A. da, aynı yönde ifade verdi.  
  KADININ CESEDİ BULUNDU 
  Sahil Güvenlik Komutanlığı'na haber verilmesi üzerine barajın Değirmendere köyü yakınlarındaki kısmına gelen bir bot, bugün sabah N.A.'nın cansız bedenine ulaştı. N.A.'nın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Bu gelişme üzerine tekrar ifadesi sorulan eşi N.A., susma hakkını kullandı. Üç zanlı, soruşturmayı yürüten jandarma ekiplerine teslim edildi.  
  N.A.'nın, eşi N.A.'yı boğarak öldürüp baraja atmış olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi.   
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.