Köfteci Ramiz, 119. şubesini Edremit´te açtı

30 Kasım 2012 Cuma 18:19
Köfteci Ramiz, 119. şubesini Edremit´te açtı






BALIKESİR (CİHAN)- Akhisarlı ünlü köfteci Ramiz Usta, 19. Şubesi'ni Balıkesir'in Edremit ilçesinde açtı.

Manisa'nın Akhisar ilçesinde 1928 yılında faaliyete geçtiği belirtilen Köfteci Ramiz Usta´nın köfte yapımındaki ustalığının yurt geneline ve ülke dışına kadar yayıldığını söyleyen Ramiz Köfte A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Bircan Taşkınlar, Edremit´te 119. şubemizi açmanın kurulunu ve mutluluğunu yaşıyorum. dedi.

Edremit Havran yolu üzerindeki BP Benzin İstasyonu'nda Edremit İşadamları Derneği (ESİAD) üyelerinden olan Murat Ulaşlı ile Adramis Otel´in sahibi Hıdır Bulgak´ın ortak olduğu restaurantın açılış törenine, Edremit Kaymakamı Osman Tunç, Edremit Belediye Başkan Vekili Fatih Çağlar, Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Edremit İlçe Emniyet Müdürü Nabi Ünver, Ramiz köfte A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Bircan Taşkınlar, Edremit Ticaret Odası Başkanı Mehmet Ertaş ESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demir ve yönetim kurulu üyeleri, Gıda Tarım ve Hayvancılık Edremit İlçe Müdürü Hüseyin Acar, Edremit AK Parti İlçe Başkanı Harun Yüzüak, MHP İlçe Başkanı Harun Yüzüak, CHP ilçe Başkanı Yurt Yıldırım, daire müdürleri, Edremitli işadamları ve vatandaşlar katıldı.

Kuruluşun açılış kurdelesini Edremit Kaymakamı Osman Tunç, Edremit Belediyesi Başkan Vekili Fatih Çağlar, Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Edremit İlçe Emniyet Müdürü Nabi Ünver ve AK Parti Edremit İlçe Başkanı Harun Yüzüak birlikte kesti.

Ramiz Köfte A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Bircan Taşkınlar, Ünlü köfte üstadı Akhisarlı Ramiz Usta´nın 80 yılı aşkın bir tarihi geçmişi olduğunu hatırlattı. Taşkınlar, Köfte sektöründe tartışmasız ayrı bir özelliği ve geçmişi olan Ramiz Usta'nın özel formüllü hazırlanan köftelerimiz, özel olarak kekik ve organik yemlerle beslenen süt danası ve kıvırcık kuzu etinden imal edilmektedir. Veteriner kontrolünde kesimleri yapılan ve titizlikle kontrol edilen etlerimize hiçbir kimyasal katkı maddesi katılmamaktadır. Kekik otu yedirilerek beslenen dana ve kuzu etinin tadına doyum olmaz. Damak tadının Tek adresi Edremit Havran Yolu üzerinde BP Benzin istasyonunda ki hizmete açtığımız 119. şubemiz olan Köfteci Ramiz Usta'nın yeridir. diye konuştu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.