Kömür ocağında son durum, Ulaşılan işçi yok

Ermenek’te maden kazası yaşanan işletmede yürütülen çalışmalara ilişkin, "Şu anda bizim ulaştığımız bir kardeşimiz yok. Ulaştığımız yer de yok. Her açtığımız su seviyesinde karşımıza yeni bir tablo çıkabilir" dedi.

01 Kasım 2014 Cumartesi 18:07
Kömür ocağında son durum, Ulaşılan işçi yok






Kömür ocağında son durum, Ulaşılan işçi yok

Karaman Ermenek yakınlarındaki kömür ocağında kurtarma çalışmaları devam ediyor. Soğuk havaya rağmen 680 kişinin katıldığı kurtarma çalışmaları sarısanda üç maden işçisine ulaşıldığı yolundaki haber Bakan Taner Yıldız tarafından yalanlandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Karaman Ermenek’te maden kazası yaşanan işletmede yürütülen çalışmalara ilişkin, "Şu anda bizim ulaştığımız bir kardeşimiz yok. Ulaştığımız yer de yok. Her açtığımız su seviyesinde karşımıza yeni bir tablo çıkabilir" dedi.

Bakan Yıldız, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile beraber açıklamalarda bulundu.

Taner Yıldız, bu gece itibarıyla bazı spekülatif haberlerle karşılaştıklarını, "3 kişiye ulaşıldı, nasıl olacak?" şeklinde ifadelerle karşılaştıklarını belirterek, "Şu anda bizim ulaştığımız bir kardeşimiz yok. Ulaştığımız yer de yok. Her açtığımız su seviyesinde karşımıza yeni bir tablo çıkabilir. O yüzden böyle beklentileri yükseltmek, vatandaşlarımızın ümitleriyle oynamak gerçekçi olmaz, doğru da olmaz. Buna hassasiyet göstermemiz lazım" dedi.
Son Güncelleme: 01.11.2014 18:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.