Köşker, en başarılı belediye başkanları arasında

04 Aralık 2012 Salı 14:55
Köşker, en başarılı belediye başkanları arasında






KOCAELİ (CİHAN)- Kocaeli'nin Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Andy-AR araştırma şirketi tarafından yapılan ankette ilçeler arasında en başarılı 20 belediye başkanı arasına girdi. Anket sonuçlarına göre Köşker ayrıca, Kocaeli´nin en başarılı ilçe başkanı olarak belirlendi.

Andy-Ar Sosyal Araştırmalar Şirketi tarafından `aralık ayı en başarılı belediye başkanları araştırması´ sonuçları yayınlandı. 16 büyükşehir ve ilçelerinin yanı sıra 15 il belediyesi olmak üzere toplam 31 ilde belediye başkanlarının çalışma performansı değerlendirildiği ankette Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ülke genelinde ilçeler arasında en başarılı belediye başkanları arasında 20. sıraya yerleşti. Ülkenin en gözde ilçeleri arasında Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ayrıca, Kocaeli´nin en başarılı ilçe başkanı oldu. Aynı ankete göre Kocaeli Büyükşehir Belediye İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye´de en başarılı üçüncü belediye başkanı seçildi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.