Köy yolları genişletiliyor

05 Aralık 2012 Çarşamba 12:36
Köy yolları genişletiliyor






ŞIRNAK (CİHAN)- Şırnak´ın İdil ilçesine bağlı köy yolları genişletiliyor.

İdil´e bağlı Yayalar, Çınarlı, Bozkır ve Güzelova köylerindeki güzergahlarında bulunan 7 kilometrelik bir grup yolu yapılıyor. Yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam Mustafa İmam, İlçe Jandarma Komutanı Murat Alkan, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Kara ve kurum müdürleri ile birlikte Yayalar, Çınarlı, Bozkır ve Güzelova köylerini ziyaret etti.

Köy yolunun genişletme çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam İmamoğlu, yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kaymakam İmamoğlu, İlçe Özel İdare'ye ve Köylere Hizmet Götürme Birliği'ne ait iş makineleri ile yapılan genişletmesinin köy yolunun kullanımı ve kaza riskinin azaltılması açısından vatandaşları kolaylık sağlayacağını kaydetti.

Ziyaretleri kapsamında öğrencilerle sohbet eden Kaymakam İmamoğlu, öğretmenlerin konaklaması için yapılan apart konutları inceleyerek öğretmenlerin sorunlarını dinledi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.