Kozan'a şehit ateşi düştü

Ağrı'da çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Jandarma Mehmet Bolat'ın acı haberi Kozan'da yaşayan ailesine ulaştı.

30 Eylül 2017 Cumartesi 07:01
Kozan'a şehit ateşi düştü






Kozan'a şehit ateşi düştü

Ağrı'nın Doğubeyazıt İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen 33 yaşındaki Uzman Jandarma Mehmet Bolat'ın memleketi Adana'nın Kozan İlçesi'ndeki baba evine ateş düştü. Kozanlı şehit bugün memleketine getiriliyor.
Şehidin, Velicanlı Köyü'ndeki baba evine gelen askeri heyet, acı haberi baba Nazmi Bolat ve anne Ayşe Bolat'a verdi. Oğullarının şehit olduğu öğrendikten sonra fenalaşan Bolat çiftine, hazırda bekletilen sağlık görevlileri müdahale etti. Şehidin baba evi ve sokağına Türk bayrakları asılırken, acı haberi alan yakınları ise taziye için eve akın etti. 21 Ağustos'ta evlendiği  belirtilen şehidin, 9 yıllık asker ve 5 kardeşten 4'üncü olduğu öğrenildi. Şehidin en son Kurban Bayramı'nda memleketine geldiği bildirilirken, yaklaşık 3-4 gün önce ailesini aradığı ifade edildi. Şehidin cenazesi, yapılacak törenin ardından memleketinde toprağa verilecek.

Anahtar Kelimeler:
Kozanlı şehit
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.