Kozcağız-Kumluca yolu 31 Aralık'ta ihaleye çıkıyor

07 Aralık 2012 Cuma 17:53
Kozcağız-Kumluca yolu 31 Aralık'ta ihaleye çıkıyor






BARTIN (CİHAN)- Bartın merkeze bağlı Kozcağız beldesi ile Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesi arasındaki yolun yapım ihalesi 31 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

AK Parti Bartın Milletvekili ve Grup Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Tunç, Kozcağız-Kumluca-Abdipaşa yolunun, Kumluca´ya kadar olan 18 kilometrelik ilk etabının yapım ihalesinin 31 Aralık 2012 tarihinde Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından Kastamonu´da gerçekleştirileceğini belirtti. Milletvekili Tunç, Kumluca-Abdipaşa arasının ihalesinin de daha sonra yapılacağını söyledi.

Kumluca yolunun yatırım programına alınması ve proje çalışmalarının tamamlanması için yoğun gayret gösterdiklerini belirten Milletvekili Tunç, 2011 yılında yatırım programına alınan 35 kilometre uzunluğundaki Kozcağız-Kumluca-Abdipaşa yolunun, proje ihalesinin yapıldığını ve proje çalışmalarının 2012 yılı içerisinde yapıldığını ve son olarak da yapım ihalesi sürecinin tamamlandığını, ihalenin 31 Aralık 2012 tarihinde gerçekleştirileceğini söyledi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.