Küçükçekmece'de sapık avı, polis 3 saldırganı daha yakaladı

Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde 5 yaşındaki kız çocuğuna yönelik cinsel saldırının ardından, polis ekipleri ilçe genelinde aramalara hız verdi. Daha önce tecavüz ve cinsel saldırı olayına adı karışan 3 kişi daha yakalandı.

26 Nisan 2019 Cuma 19:53
Küçükçekmece'de sapık avı, polis 3 saldırganı daha yakaladı






Küçükçekmece'de sapık avı, polis 3 saldırganı daha yakaladı



Kanarya Mahallesi'nde Türkiye'yi ayağa kaldıran küçük yaştaki kız çocuğuna yönelik cinsel saldırının ardından, polis ekipleri ilçe genelinde aramalara hız verdi. Pakistan uyrulku saldırganın yakalanmasının ardından, 3 cinsel saldırıyı gerçekleştiren şüpheliler de düzenlenen operasyonla yakalandı.
Küçükçekmece'de bir apartmanda 7 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunan zanlı güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesiyle yakalandı. 37 yaşındaki şüphelinin aynı suçtan kaydı bulunuyor...


Türkiye, üç gün içinde peş peşe yaşanan iki cinsel istismar olayıyla sarsıldı. Her iki olayda da adres Küçükçekmece'ydi. 5 yaşındaki kıza cinsel saldırıda bulunan Pakistan uyruklu zanlının dün yakalanmasının ardından ikinci olayın faili de polis tarafından yakalandı. 

İddiaya göre, Atatürk Mahallesi'nde bir binanın 5. katında oturan 7 yaşındaki kız çocuğunun annesi ekmek almak için bakkala gitti. 

O sırada saldırgan apartmandan içeri girerek 5'inci kata çıktı. Annesinin geldiğini sanarak kapıyı açan küçük kız tacizciyle karşı karşıya kaldı. Tacizci küçük kızın elbiselerini çıkarmaya çalışırken kız çocuğu çığlık attı. Komşuların kapılarını açması üzerine saldırgan hızla olay yerinden kaçtı.

55 KAMERA GÖRÜNTÜSÜ İNCELENDİ

Görgü tanıkları tacizcinin 1.75 cm boyunda, kahverengi montlu, bıyıklı ve kasket şapkalı olduğunu söyledi.

Polis ekipleri saldırgana ait bir iz bulabilmek için binada inceleme yaptı. Olay yeri ve çevresinde bulunan 55 ayrı güvenlik kamerası görüntüsünün incelenmesiyle zanlının kimliği belirlendi. Küçükçekmece'de yaşadığı belirlenen zanlı evinde gözaltına alındı. 

CİNSEL İSTİSMARDAN KAYDI VAR

37 yaşındaki zanlının 2014 yılında aynı suçtan 1 adet kaydığı bulunduğu ve ilçede 2 ayrı cinsel istismar olayının daha faili olduğu tespit edildi. 

DİĞER FAİL PAKİSTAN UYRUKLU

Küçükçekmece'de 3 gün önce cinsel saldırıya uğrayan 5 yaşındaki kız çocuğu evlerinin kapısının önünde baygın halde bulunmuştu.

Mahallenin protesto gösterisiyle tepkiler çığ gibi büyüdü. Türkiye'yi sarsan olayın faili dün gözaltına alındı. 18 yaşındaki Pakistan uyruklu zanlının kaçak olarak ülkede yaşadığı belirlenirken, beraberinde gözaltına alınan 8 arkadaşı sınırdışı edildi. 


 

Son Güncelleme: 26.04.2019 20:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.