Kumluca Belediyesi yeni araç ve makine alımı yaptı

06 Aralık 2012 Perşembe 10:49
Kumluca Belediyesi yeni araç ve makine alımı yaptı






BARTIN (CİHAN)- Bartın'ın Ulus ilçesi Kumluca belde belediyesi hizmetlerini daha süratle yerine getirebilmek amacıyla araç makine parkını güçlendirmeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Metin Çetin´in gayretleri sonucu belediye araç makine parkına kazandırılan 24 metre hidrolik merdivenli, 5 bin litre paslanmaz su ve köpük tanklı itfaiye aracı, vakumlu 4 metreküp çöp tanklı yol süpürme aracı ve kazıcı yükleyici iş makinesi belde halkının hizmetine sunuldu. Belediye Başkanı Metin Çetin, yaklaşık 580 bin TL´ye mal olan yeni araçların hiçbir kredi kullanılmadan ve borçlanılmadan belediyenin öz kaynakları ile nakit olarak alındığını, bu araçlarla güçlenen makine parkı ile zamandan ve işçilikten tasarruf edilerek belde halkına çok daha etkin hizmet verileceğini söyledi.

Hizmet kalitesi bakımından belediye araç ve makine parkının büyük önem taşıdığını ifade eden Başkan Çetin, Halkımıza layık oldukları hizmetleri sunabilmek için gece gündüz demeden sürdürdüğümüz çalışmaları en kısa sürede tamamlayıp hizmetleri hızlı etkin ve kaliteli bir şekilde yerine getirebilmemiz için araç ve makine parkı büyük önem taşıyor. Bu kapsamda göreve geldiğimizde araç makine parkımızı gözden geçirip ekonomik ömürlerini tamamlayan ve belediyemize külfet olan araç ve makineleri kullanımdan kaldırarak, bu araçların yerine bir adet itfaiye, bir adet iş makinesi, bir adet damperli kamyon almıştık. Sürekli gelişen beldemizde hizmet kalitesini yükseltip temel belediyecilik hizmetlerini çok daha etkin bir şekilde yerine getirebilmemiz ve olası yangınlara anında müdahale edebilmemiz için yeni iş makinesi, yol süpürme aracı ve itfaiye alarak belediyemiz araç makine parkını güçlendirdik. Devlet Malzeme Ofisi'nden aldığımız bu araçların tüm maliyeti hiçbir kredi kullanmadan tamamen belediyemiz bütçesinden nakit olarak karşılanmıştır. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.