Kural tanımayan sürücüler mobese kameralarından kaçamadı

07 Aralık 2012 Cuma 10:55
Kural tanımayan sürücüler mobese kameralarından kaçamadı






BURSA (CİHAN)- Bursa'da, kural ihlali yaparak trafik kazasına neden olan sürücüler, mobese kameralarından kaçamadı. Görüntüler, araç sürücülerinin özellikle kırmızı ışık ihlalleri ile sürücülerin sabırsızlıkla hareket etmelerinin kazalara davetiye çıkardığını gözler önüne serdi. Belediye otobüsünün kavşaktan çıkan otomobile çarptığı kazada ise bulunduğu koltuktan fırlayan gencin araç altında kalması da görüntülere yansıdı.

İl Emniyet Müdürlüğü, son günlerde meydana gelen 13 ayrı trafik kazasının görüntülerini basınla paylaştı. Mobese kayıtlarında, genellikle dikkatsizlik nedeniyle meydana gelen kazalar görülüyor. Osmangazi ilçesi Merinos Kavşağı'nda meydana gelen ilk kazada, sürücünün kontrolünü kaybettiği otomobil refüjden yola çıkıyor. İkinci kaza ise Eğitim Caddesi'nde meydana geldi. Kazada kırmızı ışıktan geçen otomobil kamyonete çarpıyor. Üçüncü kazada da kırmızı ışık ihlali yapan otomobil başka bir araca çarpıyor. Eğitim Caddesi'nde meydana gelen başka bir kazada da kırmızı ışık ihlali yapan otomobil panelvan minibüse çarpıyor. Çevre Yolu Millet Mahallesi'ndeki trafik ışıklarında meydana gelen kazada ise kamyon, hafif ticari aracı sıkıştırıyor.

BELEDİYE OTOBÜSÜNÜN ÇARPTIĞI ARAÇTAN FIRLAYAN GENÇ OTOMOBİL ALTINDA KALDI

Altıparmak Mahallesi Altıparmak Caddesi'nde seyreden motosiklet, ara yoldan çıkan kamyonete çarpması da mobese kameralarına yansıyor. Çevre yolunda meydana gelen kazada ise Bursa Büyükşehir Belediyesi halk otobüsü, kavşaktan çıkan otomobile çarpıyor. Otomobilin arka koltuğunda oturan genç, çarpmanın etkisiyle camdan dışarıya fırlıyor. Genç aracın altında kalırken araçtaki diğer kişiler, kazanın etkisiyle araçtan inerek kaçıyor. Yine aynı yol üzerinde kırmızı ışıkta bekleyen otomobile arkadan gelen panelvan minibüsün çarpması da kameralara yansıdı. Millet Mahallesi'nde motosikletin minibüse çarpması da kameralarca görüntülendi. Tuna Mahallesi'ndeki kazada ise yan yola dönmek isteyen hafif ticari araç, bisikletli gence çarpıyor. Gençosman mevkiinde kontrolden çıkan otomobilin kamyonete arkadan çapması da mobese kameralarınca kaydedildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, paylaşılan görüntülerdeki sürücü hatalarına kamuoyunun dikkatini çekti.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.