Kur'an-ı Kerim'e ayak basan kadın yakalandı

Sosyal medyada Kur'an-ı Kerim'e ağır hakaretler savuran, kutsal kitabı ayaklar altına alan sapkın yakalandı. Kedibiti rumuzlu kişi hakkında hukuki süreç başlatıldı. Söz konusu fotoğrafı okurlarımıza olan saygıdan dolay kullanmıyoruz.

22 Ekim 2014 Çarşamba 09:48
Kur'an-ı Kerim'e ayak basan kadın yakalandı






Kur'an-ı Kerim'e ayak basan kadın yakalandı

Sosyal medya üzerinde Kur'an-ı Kerim'i ayaklar altına alan kişi yakalandı. Ojeli ayak parmakları ve kırmızı renkli kadın ayakkabısı ile Kur'an-ı Kerim'i ayakları altına alan kişinin polisteki sorgusunun ardından hakkında dava açıldı. Kutsal kitaba ağır hakaretler eden kişiyle ilgili fotoğrafları okurlarımıza olan saygıdan dolayı kullanmıyoruz..

HALKIN SERT TEPKİSİNE NEDEN OLMUŞTU

Twitter'da bir 'din düşmanı' kullanıcı Kur'an-ı Kerim'e ayak basma fotoğrafını paylaştı. Savcılık hareketi geçti. Erdoğan davaya dahil oldu!
Geçtiğimiz günlerde 'kedibiti' isimli bir twitter kullanıcısı Kur'an-ı Kerim'e ayak basıp fotoğrafını paylaştı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, avukatı Esennur Ezgi aracılığıyla İslamiyet'e hakaret eden bu kişi hakkında savcılığa şikayette bulundu.

GÖZALTINA ALINDI YARGI ÖNÜNE ÇIKARILACAK

'kedibiti' isimli twitter kullanıcısının İstanbul'da yaşayan G.A. (38) olduğu tespit edildi. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Bilişim Suçları Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınan A.'nın bilgisayarına ve telefonuna el konuldu.

DAVA AÇILDI

İfadesinde bir inancı olmadığını, Kur'an-ı Kerim'e  ayak basılan fotoğrafın yanında devlet büyüklerine hakaret ettiğini söyleyen A. hakkında iftira, halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme ve kamu barışını bozma hedefiyle hakaret ettiği gerekçesiyle dava açıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DA MÜDAHİL OLDU

Davaya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı aracılığıyla müdahil olduğu öğrenildi. Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in de söz konusu dava için avukatına talimat verdiği ifade ediliyor.
Son Güncelleme: 22.10.2014 09:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
muhterem incebiyik 2014-10-22 17:27:42

utanmaz hayvan sen kimsin ki kitabimiza hakaret ediyorsun senin ne haddine sana gerekeni yaparlar emin ol

Avatar
sevgi karaduman 2014-10-22 17:39:16

rabbim islah eylesin insanlıktan çıkmış yaratıklar

Avatar
ismail kahraman 2014-10-22 17:50:25

allah bu kadına ne kadar bela ve nalet varsa versin . o kurana bastığı ayakta bu kadının bi tarafına girsin

Avatar
halit güzelsoy 2014-10-23 02:03:25

bu kişini cezasını halk versin bana kalırsa bunun hakı idam

Avatar
neriman demirel @sevgi karaduman 2014-10-23 06:05:28

yakalandıda ne oldu.ifade vermek istememiş ve serbes bırakılmış.