Kurtarıcının sahibi: Yine olsa yine yaparım

14 Haziran 2011 Salı 22:14
Kurtarıcının sahibi: Yine olsa yine yaparım






Bursa'nın İnegöl ilçesinde yağmur suları ile taşan derede mahsur kalan kamyoneti, halat bağlayıp çekmek isterken boğulma tehlikesi geçiren kurtarıcının sahibi, o an hayatının bir film şeridi gibi gözünün önünden geçtiğini söyledi.
İnegöl'de pikniğe giden iki aileyi taşıyan kamyonet, şiddetli yağış nedeniyle taşan derenin ortasında mahsur kalmış, çoğu çocuk 2 ailenin fertleri güçlükle kurtarılmıştı. Kamyoneti dereden çekmesi için çağırılan ve beline çelik halat bağlayarak dereye giren kurtarıcının sahibi Kenan Korkmaz, halatın kopması sonucu ölümden dönmüştü. 
Olayın şokunu üzerinden uzun süre atamayan Kenan Korkmaz, yaşadığı dehşet anlarını anlatırken, "10 yıldır bu meslekte çalışıyorum. Yüzlerce kez hayat kurtardım, yine aynı şey olsa suya hiç korkmadan girerim." diye konuştu. 
Araçta kalanları kurtardıktan sonra derenin ortasında kalan aracı tüm uğraşlarına rağmen çıkaramadıklarını kaydeden Korkmaz, yaşadıklarını şöyle anlattı: "Son kez belime bağladığım çelik halatla suya inerek aracı bağlamak istedim. Ayağım kayınca sulara gömüldüm. Hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçti. Sudan çıktıktan sonra uzun süre kendime gelemedim. Bize de macera oldu." 
Kendisini televizyondaki haberlerden izleyen yakınlarının telefonla aradığını belirten Korkmaz, İnegöllü iş adamlarına seslenerek, acilen arama kurtarma aracı alınması gerektiğini, yoksa bu tarz olayların herkesin başına gelebileceğini söyledi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rex Kelvin 2017-07-21 03:07:27

Merhaba,

Hastalarımız için böbrek satın almak için bir kez daha buradayız ve onları kurtarmak için bir böbrek yapmak isteyen herkese iyi miktarda para ödemeyi kabul ettiler ve böylece bağışta bulunmak istiyorsanız veya bir Hayat kurtarmak istiyorsanız, Lütfen aşağıdaki e-postayı bize yazın.

Bu zengin olmanız için bir fırsattır, tamam garanti ederiz ve bizimle% 100 güvenli bir anlaşma garantisi altına girersek, her şey kanun koyan böbrek bağışçılarına göre yapılır.
Artık boşa harcamayın, lütfen irruaspecialisthospital20@gmail.com adresine bize yazınız.

Irrua Uzman Eğitim Hastanesi.