Kuzey Irak'ta gece yarısı 17 ayrı hedefe bomba yağdı

Teröristlerin Türkiye sınırına yakın bölgelerde toplanma ve mühimmat depolama alanlarına yönelik hava operasyonları sürüyor. TSK gece yarısı düzenlediği harekat sırasında 17 hedef vuruldu..

04 Ekim 2015 Pazar 13:09
Kuzey Irak'ta gece yarısı 17 ayrı hedefe bomba yağdı






Kuzey Irak'ta gece yarısı 17 ayrı hedefe bomba yağdı


Türk Hava Kuvvetleri, terör örgütü PKK'nın Kuzey Irak yapılanmasına göz açtırmıyor.

Örgütün Sinath, Haftanin ve Metina ile Kandıl arasında yer alan 17 ayrı yığınak, eğitim ve toplanma bölgesi havadan gece yarısı vuruldu. 

İMHA EDİLDİ

Genelkurmay Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada Kuzey Irak'a operasyon düzenlendiğini kaydetti.

17 ayrı noktanın vurulduğunu kaydeden açıklamada şöyle denildi; Irak Kuzeyi Sinath Haftanin, Metina ve Kandil bölgelerinde Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerce kullanıldığı tespit edilen 17 ayrı noktadaki barınak, mağara ve toprak altı sığınak icra edilen hava harekatı ile imha edilmiştir

Son dakika operasyon, Son Dakika Kuzey Irak operasyonu, Kuzey Irak vurulan hedefler, PKK
Son Güncelleme: 04.10.2015 13:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.