Levent'te polis Edition otelinin önünde mevzilendi

İstanbul Levent'te bulunan Edition oteli önünde yoğun güvenlik önlemleri alınıyor. Otel yetkilileri soruları yanıtsız bırakırken vatandaşlar 'darbeci subaylar otelde mi?' sorusuna cevap bekliyor

18 Temmuz 2016 Pazartesi 16:39
Levent'te polis Edition otelinin önünde mevzilendi






Levent'te polis Edition otelinin önünde mevzilendi

Son Dakika Haberleri, İstanbul Levent'te bulunan Edition oteli önünde yoğun güvenlik önlemleri alınıyor. Otel yetkilileri soruları yanıtsız bırakırken vatandaşlar 'darbeci subaylar otelde mi?' sorusuna cevap bekliyor.


LÜKS OTEL DARBECİ SUBAYLARIN ÜSSÜ MÜ?

Darbe girişiminin ardından kaçak bir grup subayın İstanbul Levent'te bir otele geldiği ihbarı üzerine polis geniş güvenlik önlemleri alıyor.

Levent'te bulunan Edition otelinin önünde çok yoğun güvenlik önlemi alındı. Otelin önünde ağır silahlı zırhlı araçlar hazır bir şekilde bekliyor.

Çevredeki iş merkezlerine giriş ve çıkışlara izin verilmediği belirtiliyor. Mesai saati bitimine dakikalar kala polis ekiplerinin sayısı sürekli artıyor..

Darbeci subaylar ekibinde yer alanların otelde bulunduğu iddia ediliyor.
Son Güncelleme: 18.07.2016 16:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.