Leyla ile Mecnun'un Royal halıları artık antibakteriyel

29 Kasım 2012 Perşembe 16:19
Leyla ile Mecnun'un Royal halıları artık antibakteriyel






GAZİANTEP (CİHAN)- Royal Halı, TRT'nin beğenilen dizisi Leyla ile Mecnun'a sponsor oldu. Leyla ile Mecnun dizisinin yapımcısı Dünya Medya, Royal Halı'nın en beğenilen modellerini tercih etti.

Daha önce Umutsuz Ev Kadınları, Avrupa Avrupa, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Adını Feriha Koydum, Alemin Kralı, Hayat Devam Ediyor, İki Dünya Arasında gibi dizelere sponsor olan Royal Halı, son olarak Leyla ile Mecnun dizisine sponsor oldu.

Royal Halı Genel Müdür Yardımcısı Aydoğan Yıldır, dizilerde Royal Halı'nın en beğenilen desenleri kullanılırken, çeşitliliğin fazla olmasının, tercih edilme sebebi olduğunu söyledi. Yıldır, Yapılan sponsorluk anlaşması gereği Leyla ile Mecnun dizisinde Royal Halı'nın en beğenilen modellerinden Nature, Asos, Salso, Bolera Rölyef, Modes Rölyef ve Caillou halı modelleri kullanılacak. Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi Leyla ile Mecnun, Royal Halı'nın gözde halılarıyla daha da güzelleşecek. derken, yapımcı Dünya Medya ile 13 bölümlük anlaşma yapıldığını sözlerine ekledi.

Pierre Cardin markası ile birlikte toplam 600 çeşit halıya sahip olan Royal Halı'nın tüm halılarında antibakteriyel, antimite ve antimantar özelliği bulunuyor.


CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.