Lise öğrencisi, öğretmenini bıçakladığı iddiasıyla tutuklandı

06 Kasım 2012 Salı 18:26
Lise öğrencisi, öğretmenini bıçakladığı iddiasıyla tutuklandı






SAMSUN (CİHAN)- Samsun' da öğretmenini bıçakladığı iddia edilen 15 yaşındaki lise birinci sınıf öğrencisi, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlkadım ilçesi Ticaret Meslek Lisesi'nde ders sırasında sınıf huzurunu bozduğu gerekçesiyle kendisini müdür yardımcısının odasına götürmek isteyen edebiyat öğretmeni Mustafa Öztürk'ü bıçakla yaralayıp kaçtığı iddiasıyla aranan 15 yaşındaki J.A, sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Ticaret Meslek Lisesi ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi'nde 9. Sınıf öğrencisi J.A, edebiyat dersi sırasında arkadaşlarıyla ilgilenerek sınıf huzurunu bozması üzerine öğretmeni Mustafa Öztürk tarafından sözlü olarak uyarıldı. Hocasının uyarılarını kulak asmayan öğrenci, aksi tavır sergilemeye devam edince Öztürk, öğrencisi J.A'yı okul idaresine götürmüştü. Ardından da okul koridorunda J.A ile öğretmen Mustafa Öztürk çıkan tartışmada J.A., cebinden çıkardığı bıçakla öğretmenine saldırarak karnından bıçaklayarak yaralamıştı.

Samsun Gazi Devlet Hastanesi'nde ameliyata alınan edebiyat öğretmeni Mustafa Öztürk'ün tedavisi sürüyor. Olaydan kısa süre sonra yakalanan J.A, yaşı küçük olduğu için Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne sorgulandı. J.A., ilk ifadesinde Ders sırasında öğretmen bir soru sordu. Ben de izin almadan yüksek sesle cevapladım. Yanıma gelip beni uyardı. Aramızda tartışma çıktı. Okulun koridoruna çıkıp idareye gidecektim. Tartışma hakarete dönüşünce ben de bıçakladım. dediği öğrenildi. Sorgusunun ardından J.A., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.