Lucien Favre: Fenerbahçe'yi yenmek istiyoruz

05 Aralık 2012 Çarşamba 19:35
Lucien Favre: Fenerbahçe'yi yenmek istiyoruz






İSTANBUL (CİHAN)- Borussia Mönchengladbach Teknik Direktörü Lucien Favre, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda Fenerbahçe'nin lider olduğunu hatırlatarak, Fakat biz Fenerbahçe'yi yenmek istiyoruz. dedi.

Grubun son maçında yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak Almanya temsilcisi Borussia Mönchengladbach'ın teknik direktörü Lucien Favre, maçın oynanacağı Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda açıklamalarda bulundu.

Kendilerini çiçeklerle karşılayan Fenerbahçe taraftarlarına teşekkür ederek sözlerine başlayan Favre, Fenerbahçe taraftarlarına teşekkür etmek istiyorum her şeyden önce. İstanbul'a geldiğimizde bizi çok güzel sarı çiçeklerle karşıladılar. Çok hoş bir görüntüydü. Çok güzel bir karşılamaydı. Yarınki maçla ilgili olarak şunu söyleyebilirim; çok sevinçli ve heyecanlıyız. Güzel bir maç olacak. Fenerbahçe grup birincisi biz ikinciyiz. Fakat, Fenerbahçe'yi yarın yenmek istiyoruz. dedi.

Sadece yarınki maça odaklandıklarını kaydeden Favre, İyi bir performans sergilemek istiyoruz. Bu kulvar Avrupa Ligi, grupta son maçlara geldik. İki takımın da yüksek performans sergilemesi lazım. Bu konuya odaklanmak istiyoruz. şeklinde konuştu.

Alman bir gazetecinin, Kadroda genç oyuncular var, yarınki maç sizin için bu kadar önemsiz mi? sorusuna İsviçreli teknik adam, Birkaç sebebi var bunun. Sarı kart gören ve sakat oyuncularım var. Arzum şuydu; bu sezon hayli yoğun oynamış olan oyuncuları da görmek istedim. Bu maçta da gençlerin de performanslarını sergileme fırsatı var. Bu fırsatı onlara vermek istedim. cevabını verdi.

Mönchengladbachlı oyuncu Hanke ise Bu biçim için önemli bir maç. Büyük anlam ifade ediyor. Bu güzel ve harika bir ortamda oynama şerefine eriştik. Her futbolcunun yüreği daha fazla atıyor. Bu arada tabii ki iyi bir sonuç elde etmek istiyoruz. Kazanmak istiyoruz. ifadelerini kullandı.

MÖNCHENGLADBACH, HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Bu arada Alman ekibi, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda yaptığı antrenmanla yarınki maçın hazırlıklarını tamamladı. 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, koşu ve ısınma hareketleri gerçekleştirdi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.