Lüks sitenin yüzme havuzundan buzağı çıktı

Bodrum'da lüks bir sitenin yüzme havuzunda, nereden ve nasıl girdiği bilinmeyen buzağıyı gören vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemedi..

02 Mayıs 2019 Perşembe 11:14
Lüks sitenin yüzme havuzundan buzağı çıktı






Lüks sitenin yüzme havuzundan buzağı çıktı


Muğla’nın Bodrum ilçesinde lüks villalara ait yüzme havuzunda sabah erken saatler bir buzağının çıkmaya çalıştığını görünce ne yapacağını şaşırdı. Site sakinleri etrafta buzağıların barınabileceği ahır ya da besi çiftliği bulunmamasına rağmen küçük buzağının güvenliği, yüksek çitleri aşıp havuza nasıl ulaştığını bir türlü anlayamadı.

İTFAİYE EKİPLERİ GÜÇLÜKLE ÇIKARDI


Geceyi yüzme havuzunda geçirdiği tahmin edilen buzağı için site sakinlerin çıkarba çabası sonuç vermedi. Gördükleri manzara karşısında şok olan site sakinleri belediyeyi arayarak yardım istedi. Bu sırada kafasını havuz merdivenlerine de sıkıştıran buzağı, itfaiye ekipleri tarafından havuzdan çıkarıldı.

Gümüşlük Mahallesi Salkım Sokak'ta bulunan lüks bir sitenin yüzme havuzuna düşen buzağı, site sakinlerini şok etti. İçi su dolu yüzme havuzunun merdivenlerine de kafası sıkışan buzağıyı site sakinleri kurtarmak için seferber oldu.

Buzağıyı havuzdan bir türlü çıkaramayan site sakinleri, durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Havuzun başına gelen ekipler önce buzağının kafasını havuz merdiveninden kurtardı. Boğulma tehlikesi geçiren buzağı daha sonra halat vasıtasıyla havuzdan çıkarıldı.

Korkmuş ve üşümüş olduğu görülen buzağı itfaiye ekipleri tarafından havuz başında kurulandı. Bir süre dinlenen ve sağlık durumu iyi olan buzağı sahibinin bulunması için mahalle muhtarına teslim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.