Maçka Parkı'nda köpek dehşeti

Kızı ile birlikte yürüyüşe çıkan Osman Çil adlı vatandaşa, yabancı uyruklu bir şahsa ait köpekler saldırdı. 3 köpek karantina altında

14 Nisan 2014 Pazartesi 10:23
Maçka Parkı'nda köpek dehşeti






Maçka Parkı'nda köpek dehşeti

Şişli’de 8 yaşındaki kızıyla birlikte parkta gezen Osman Çil’e, sahibi tarafından başıboş bırakılarak yürüyüşe çıkarılan 3 köpek saldırdı. Kızını kucağına alarak saldırıdan koruyan baba Çil, çeşitli yerlerinden yaralandı. Köpeklerin yabancı uyruklu sahibi ise gözaltına alındı.

Olay Maçka Parkı’nda dün meydana geldi. Kızı İrem’le parkta yürüyen Osman Çil’e parkta yürüyüşe çıkarılan ve bağlı olmayan 3 köpek saldırdı. Baba Çil, kızını kucağına alarak köpeklerin saldırısından korumaya çalıştı. Bu arada Osman Çil, kendisine saldıran köpekleri engelleyemedi. Köpekler, Çil’in bacaklarını çeşitli yerlerinden ısırdı. Baba Çil kendi imkanlarıyla saldırıdan kurtuldu.

Olayı gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa sürede gelen ekipler, köpeklerin karantinaya alınması için uzun süre zabıta ekiplerini bekledi. Osman Çil’in ilk tedavisi olay yerinde yapılırken, küçük İrem’in yaşadığı korku gözlerinden okunuyordu. Çil, ambulansla Şişli Etfal eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bir anda 3-5 köpeğin üzerine saldırdığını belirten Çil, “Çocuk ısırılmasın diye kendimi siper ettim. Saldırıdan kendi imkanlarımla kurtuldum.” dedi.

Köpeklerin sahibi yabancı uyruklu şahıs ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olay sırasında hayvanlarının yanında olmadığını belirten şahıs, köpeklerin bağlı olmadığını ve hayvanları yürüyüşe çıkardıklarını söyledi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.