Mahalleli başkana sorunlarını çorba içerek aktarıyor

04 Aralık 2012 Salı 14:54
Mahalleli başkana sorunlarını çorba içerek aktarıyor






İSTANBUL (CİHAN)- Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, her salı farklı bir mahallede semt sakinleri ile çorba içerek onların sorunlarına çözüm arıyor.

Halkla buluşmak için 'sabah çorbası' programları düzenleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Uzun, bu hafta Adnan Kahveci Mahallesi´ne ziyarette bulundu. Beraberindeki heyetle Hz. Ali Camii´nde sabah namazı kılan Uzun, daha sonra mahallenin 1 ve 2. kısmını gezerek incelemelerde bulundu. Gürpınar Çorba Evi´nde semt sakinleri ile çorba içen Uzun başkanlığındaki heyet, ardından Gürpınar Merkez Kahvesi´nde vatandaşlarla durum değerlendirmesi yaptı. Heyette, Uzun´un yanı sıra Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Tahir Sert, Osman Dinç, Ali Gençbay ve Efrahim Yeşil, Başkan Danışmanı Ercan Ay, Meclis Üyesi Gülhan İbracık, bazı birim müdürleri hazır bulundu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.