Malatya şehitlerinin isimleri belli oldu

Malatya 'da 2 uçağın düştüğü kazada şehit olan pilotların kimliği belli oldu.

25 Şubat 2015 Çarşamba 00:09
Malatya şehitlerinin isimleri belli oldu






Malatya şehitlerinin isimleri belli oldu

Malatya 'da 2 uçağın düştüğü kazada şehit olan pilotların kimliği belli oldu.

Malatya 7'nci Ana Jet Üssü'nden keşif uçuşu yapmak üzere havalanan 2 RF-4E tipi (Fantom) keşif uçağı Akçadağ ilçesi Ekinciler mevkii'nde düştü. Kazada uçaklardaki 4 pilot şehit oldu.

Malatya'da konuşlu 7'inci Ana Jet Üssünden planlı gece uçuş eğitimi için akşam saat 18.07'de kalkan 2 RF-4E keşif uçağı ile saat 19.05'te irtibat kesilince uçaklar radarda kayboldu. Kısa süre sonra uçakların Akçadağ ilçesi Ekinciler mevkiinde düştüğü belirlendi. Jandarma ve AFAD ekiplerinin yaptığı aramalarda uçakların enkazının Ekinciler mevkiinde tepe bölgede bulundu. Arazi taraması sırasında 4 pilotun cenazesine ulaşıldı.
 
ŞEHİT PİLOTLARIN İSİMLERİ BELLİ OLDU
 
Düşen RF-4E tipi uçaklarda şehit düşen pilotların isimleri belli oldu. Kazada Kurmay Binbaşı Salih Sezer, Üsteğmen Salih Atalay ile rütbeleri öğrenilemeyen Zeynel Özbahçeçi ve Onur Özkaya isimli subaylar şehit oldu. 
Son Güncelleme: 25.02.2015 00:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.