Malatya Valisi Şahin, Darende'yi gezdi

05 Aralık 2012 Çarşamba 19:36
Malatya Valisi Şahin, Darende'yi gezdi






MALATYA (CİHAN)- Malatya Valisi Vasip Şahin, Darende ilçesini ziyaret ederek Tohma Kanyonu, Kudret Havuzu ve Darende Somuncu Baba Tanıtım Merkezi'ni gezdi.

İl Emniyet Müdürü Mustafa Aygün ve İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Hasan Aksoy'la Darende'ye gelen Şahin, ilk olarak ziyaret ettiği Kaymakam Mehmet Aktaş'tan brifing aldı. Vali Şahin, ziyaretin ardından Darende Adliyesi, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Bekir Ilıcak Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret etti, kurum amirlerinden çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Hulusi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Hamit Hamidettin Ateş'le de görüşen Şahin, vakfın Darende'ye önemli, örnek ve güzel hizmetlerle ayrı bir değer kattığını ifade etti.

Somuncu Baba Külliyesi'ndeki türbeyi de ziyaret eden Şahin, Tohma Kanyonu, Kudret Havuzu ve Darende Somuncu Baba Tanıtım Merkezi'ni gezdi. Şahin, burada yaptığı konuşmada, ''Tarihin derinliklerinden gelen ışığın günümüz ve geleceği aydınlatması, insanların burada güzelliklere şahit olması mutluluğumuzu artırdı. Hulusi Efendi Vakfı başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.'' dedi.

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan'ı da makamında ziyaret eden Şahin, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Şahin, yöneticilerin el ele, gönül gönüle vererek, bütün enerjilerini sorumlulukları dahilinde insanların faydası için harcaması gerektiğini söyledi.

En son 20 yıl önce Darende'yi ziyaret ettiğini ve aradan geçen sürede ilçenin büyük bir gelişme gösterdiğini gördüğünü belirten Şahin, ''Darende'nin 10 bin nüfusun üstünde çok büyük bir kapasiteye sahip olduğunu, hem turistik anlamda hem tarihi zenginlik anlamında hem de kültürel anlamda özellikle çok derin izler taşıdığını, ilçenin de bunu iyi değerlendirmeye başladığını gördük.'' diye konuştu.

Vali Vasip Şahin, ilçeye hizmet sunan yetkililere teşekkür etti.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.