Malatya'da deprem; Hekimhan'da deprem 5.1 olarak ölçüldü

Malatya Hekimhan'da meydana gelen deprem Kandilli Rasathanesi tarafından 5.1 olarak düzeltildi. Deprem Malatya Merkez olmak üzere Elazığ ve ilçelerinde de korkuya neden oldu.

29 Kasım 2015 Pazar 03:23
Malatya'da deprem; Hekimhan'da deprem 5.1 olarak ölçüldü






Malatya Hekimhan'da korkutan deprem: 5.1

Malatya Hekimhan'da meydana gelen deprem Kandilli Rasathanesi tarafından 5.1 olarak düzeltildi. Deprem Malatya Merkez olmak üzere Elazığ ve ilçelerinde de korkuya neden oldu. İlk depremin ardından çok sayıda artçı sarsıntı vatandaşları sokağa döktüb Gece yarası 02.28'de meydana gelen deprem yer yüzüne 5 KM derinlikte oluştu.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi gece yarısı 02.18 sularında meydana gelen depremin merkez üssü olarak Malatya Hekimhan Dursunlu olarak açıkladı.

Deprem Hekimhan, Güzelyurt ve çevresinde yoğun olarak hissedildi. Hekimhan Darende yolu Kızılhisar yakınlarında oluşan deprem korku ve paniğe neden oldu. Deprem Malatya merkez olmak üzere Elazığ ve çevre yerleşim birimlerinde de hissedildi

Depremin can ve mal kaybına neden olup olmadığı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.


Son Dakika Malatya, Son dakika Hekimhan Deprem, Deprem Haberleri, Malatya deprem
Son Güncelleme: 29.11.2015 03:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.