Mamak Belediyesi Hanımeller Çarşısı açıldı

07 Kasım 2012 Çarşamba 11:01
Mamak Belediyesi Hanımeller Çarşısı açıldı






ANKARA (CİHAN)- Mamaklı kadınların ekonomik ve sosyal hayatına yönelik birçok faaliyet gerçekleştiren Mamak Belediyesi, Hanımeller Çarşısı'nı açtı. Her ayın ilk haftası açılan ve bir hafta boyunca satış yapılabilen çarşı kadınlardan yoğun ilgi görüyor.

Ankara Mamak Kültür Merkezi'nde açılan Hanımeller Çarşısı'nda satış yapanların tamamı kadın. Çarşı, ticaretle aile bütçesine katkıda bulunmak ve kendi ayakları üzerine durmak isteyen bütün kadınların adresi oldu. Hanımeller Çarşısı'nı alternatif ticari faaliyet alanı olarak tasarladıklarını belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Aile bütçesine katkıda bulunarak, yaptığı el emeği göz nuru ürünleri satmak isteyen Mamaklı kadınların rahatlıkla faydalanabileceği bir konsepte sahip. Hem alışveriş yapmak hem de burada stant açarak küçük çaplı ticaret yapmak isteyen kadınlardan yoğun talep görüyor. dedi.

Hanımeller Çarşısı'na yönelik bir takım yarışmaların da yapılması planlanıyor. El emeği göz nuru ürünlerin görücüye çıkacağı yarışma kadınları şimdiden heyecanlandırıyor. Yarışma en güzel takıdan en güzel tasarıma, en çok satış yapandan en güzel örgü gibi kategorilerde yapılacak. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.