Manisa'da deprem fırtınası: 65 kez sallandı

Son Depremler, Manisa'da meydana arka arkaya gelen depremler halkı tedirgin etti. Son 48 saat içerisinde Kandilli Rasathanesi 65 deprem kaydetti

04 Temmuz 2016 Pazartesi 08:41
Manisa'da deprem fırtınası: 65 kez sallandı






Manisa'da deprem fırtınası,  48 saatte 65 kez sallandı

Son Depremler,
Bayram öncesi Manisa çevresinde yaşanan 4.1 büyüklüğündeki ilk depremin ardından son 48 saat içerisinde Manisa'nın Saruhanlı ilçesi 2 günde büyüklüğü 1,1 ile 4 arasında değişen 65 ayrı sarsıntı meydana geldi.
Boğaziçi Kandilli Rasathanesi verilerine göre Saruhanlı'nın ardından dün de Akhisar Beyoba arasında 4.1 büyüklüğünde deprem oldu.Dün akşam saat 21.05'te meydana gelen deprem çok sayıda yerleşim merkezinde hissedildi.


KORKUYA NEDEN OLDU

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı'ndan alınan bilgiye göre, Saruhanlı'da 1-3 Temmuz tarihlerinde büyüklükleri 1,1 ile 4 arasında değişen 51 deprem meydana geldi.

Depremin merkez üssüne yaklaşık 6 kilometre mesafedeki Beyoba mahallesinin Muhtarı Hüseyin Sancak, son 2 günde meydana gelen depremlerin bazılarını hissettiklerini söyledi.

Son olarak saat 21.05'te 4 büyüklüğünde gerçekleşen depremin güçlü bir şekilde hissedildiğini belirten Sancak, "Sarsıntı yaklaşık 5 saniye kadar sürdü. Oldukça şiddetliydi. Çok şükür herhangi bir can kaybı ya da zarar gören ev yok."ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.